Hurjapäistä kehonpainotreeniä!

Personal trainer Nana Heikkilä taiteilee kaiteilla niin, että heikkopäistä alkaa hirvittää. Pienikin virheliike ja alla olisi pudotus merenrannan kivikkoon. Onneksi Nana on kokenut kehonpainolla treenaaja ja tasapaino pysyy vakaana.

IMG_4913

Nana treenaa itse monipuolisesti lajeja aina akrobatiasta kuntosaliharjoitteluun ja asiakkaita hän ohjaa myös monien eri lajien parissa. Kehonpainotreeni ja kehon hallinta ovat kuitenkin kaiken keskiössä.

Mukana katutreenissä oli tällä kertaa myös köydet, jotka sidottiin kaiteeseen. Niillä tehdään koko kehoa kuormittavaa toiminnallista harjoittelua.

IMG_4877

IMG_4874

Boksihyppyjä varten löytyi myös sopivan korkuisia kiviä.

IMG_4930

IMG_4941

Notkea Nana taipuu ketterästi myös siltaan.

IMG_4858

Nanan mielestä urheiluvaatteessa tärkein asia on käyttömukavuus; se, että vaate istuu päällä, ei kiristä mistään ja on hengittävä. Hän arvostaa myös vaatteen ulkonäköä, erityisesti värejä ja leikkauksia.

Myös Kineticsit ovat olleet ahkerassa käytössä ja näitä tuotteita Nana suositteleekin mm. lajeihin joissa on hyppyjä tai juoksua. Tämäntyyppisissä treeneissä kevytkompressio tukee lihaksia, ja on mukavampi tunne, kun lihakset eivät “hölsky” tärähtävässä liikkeessä.

Rennot viskoosituotteet ovat myös Nanan lemppareita. Niitä hän käyttää kotona tai rennommissa treeneissä sekä asiakkaita ohjatessa. Asiakkailleen hän suosittelee teknisiä treenituotteita ja myös kevytkompressiota, etenkin jos alkaa treenata aktivisemmin.

Nanalla on yllään Davidin syksyn uutuuksia, joista tarkempaa tietoa löydät täältä:

http://www.davidcollection.net/catalog/women/

IMG_4963

IMG_4886

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s