Mari Sainion haastattelu

Kävin tapaamassa Mari Sainiota Korso Gymillä, missä Mari vetää Zumbatunteja. Ryhmäliikuntatunteja Mari ohjaa noin 13 tuntia viikossa eri kuntokeskuksissa. Tanssillisia- sekä lihaskuntotunteja, kehonhuoltoa ja lasten tunteja.

Ohjaamisen lisäksi Mari harrastaa myös juoksua ja tykkää käydä myös muiden vetämillä tanssitunneilla silloin, kun omien tuntien vetämiseltä ehtii.

Urheiluvaatteissa Marin lempituotteet ovat rentoja ja tanssillisia. Esimerkiksi housuissa matala vyötärö, väljyys ja ilmavuus sekä paidoissa olkapään paljastavat Flashdance-henkiset mallit ovat mieleisiä. Juoksussa taas tekniset kosteudensiirtotuotteet ovat tärkeitä.

Kompressiovaatteisiin Mari on myös tykästynyt. “Ensin ajattelin, että ei kai niillä kauheasti ole merkitystä, onko sellaiset päällä vai ei mutta sitten kun menin kokeilemaan, niin kyllä sillä on merkitystä. Ne päällä saa paremman lihastuntuman, joten kyllä siinä on oma juttunsa.” Mari pohdiskelee.

Kuvissa Mari lämmittelee ennen ohjaamansa Zumba-tunnin alkua. Päällä Marilla on Davidin kevät 2015-malliston tuotteita, joista tarkempaa tietoa löydät täältä:

http://www.davidcollection.net/catalog/women/

IMG_2559

IMG_2610

IMG_2553

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s