Antibakteerinen ratkaisu hajuhaittaan?

Treenaamiseen liittyy pari vääjäämätöntä asiaa: siinä tule hiki ja hiki saattaa joskus haista. Hiki lähtee pesemällä mutta tekniset urheiluvaatteet tulisi pestä jokaisen treenikerran jälkeen, jotta hiki ei ala syöpymään kuituihin ja haju pinttyä tekstiiliin pysyvästi.

Joskus hikiset treenivaatteet unohtuvat kuitenkin treenikassin tai pyykkikorin pohjalle pidemmäksi ajaksi (ainakin allekirjoittaneelle käynyt näin) ja haju on sen mukainen. Bakteerit kuolevat tekstiilistä vain 60 asteisessa tai sitä kuumemmassa pesussa. Tekniset kuidut eivät kestä 30-40 astetta lämpimämpää pesua toistuvasti ilman, että kuitu heikkenee. Etenkin elastaanille liian kuuma pesu on haitaksi.

Ratkaisu ongelmaan on tekstiilin antibakteerinen ominaisuus. Teknisessä materiaalissa ei ole sitä luontaisesti mutta sellaisen voi onneksi tuotteisiin lisätä.

David Kinetics -tuotteisiin on lisätty saksalaisvalmisteista SILVERPLUS® kuitua, joka tekee tuotteesta bakteereja hylkivän. Hiki ei pääse kaivautumaan tekstiilikuituun ja näin treenivaatteet pysyvät raikkaampina pidempään. Herkkäihoiset voivat myös huoletta hikoilla tässä hygieenisessä treenimateriaalissa.

Antibakteeriset treenituotteet tunnistat kaupoissa erillisestä SILVERPLUS® riippulapusta ja ne löytyvät kevään 2015 mallistosta.  http://www.davidcollection.net/catalog/kinetics/

N1621_N1624

N1623_N1625

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s